Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
Nieuwsbrief Dieperhout
Nieuwsbrief juni 2012
Zorgprogramma geen eis maar wens
Voor de aanbesteding van de ROC-locatie is het zorgprogramma niet langer een eis maar een wens. Dit is een wijziging van het kaderbesluit Dieperhout op het zorgprogramma. Dat heeft het college in een brief aan de gemeenteraad laten weten.
Lees verder
Bruggetjes over de Groene Maredijk
Kikkerpolder
Eind juni wordt gestart met de aanleg van de twee bruggetjes over de Groene Maredijk naar parkeerterrein Kikkerpolder II. De bruggetjes ontsluiten dit parkeerterrein vanaf de Zweilandlaan voor voetgangers. De aanleg van de bruggetjes heeft wat vertraging opgelopen door een langer productieproces.
Lees verder
Twintig partijen in de race voor hoogwaardige woningbouw Dieperhout
Woensdag 9 mei sloot de termijn voor de aanbesteding van circa zestig woningen in het Houtkwartier. Twintig partijen hebben zich aangemeld. De gemeente wil met de herontwikkeling van op de ROC-locatie kwalitatief hoogwaardige woningen toevoegen aan het woningaanbod.
Lees verder
Vervolg verkeers-onderzoek Megaborn
Verkeersonderzoek
Deze maand (juni 2012) vindt er een overleg met de gemeente en de wijkvereniging Houtkwartier plaats over het vervolgonderzoek van Megaborn. Dit onderzoek gaat over mogelijke maatregelen naar aanleiding van het eerder uitgebrachte onderzoek van Megaborn.
Lees verder
Uit de oude doos: Foto Boerhaavelaan

Boerhaavelaan vanaf de uitgeschoven ladder van een brandweer-ladderwagen naar het noordoosten gezien met op de achtergrond molen De Herder, op de voorgrond de "Citosa" bushalte voor de lijnen naar onder andere de Bollenstreek en Haarlem.
Foto uit Regionaal Archief Leiden, Creative Commons
Lees verder
Wijkvereniging Raadsherenbuurt
Vrienden van de Leidse Hout
Volg ons: