Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
Nieuwsbrief Dieperhout
Nieuwsbrief juli 2012
Bruggetjes naar Kikkerpolder geopend
Vrijdag 29 juni zijn de twee voetgangersbruggetjes over de Groene Maredijk naar parkeerterrein Kikkerpolder II officieel geopend. De bruggetjes ontsluiten dit parkeerterrein vanaf de Zweilandlaan voor voetgangers.

Wethouder Pieter van Woensel (ruimtelijke ordening) had de eer om – samen met de aannemer – het tweede bruggetje te plaatsen: “Deze bruggetjes zijn te danken aan de actieve inzet van het Diaconessehuis, de wijkvereniging Houtkwartier en de scholen in de wijk”.

Lees verder
Uitwerking
gymnastiek- /sportzaal Kikkerpolder
De gemeente Leiden gaat verder met de voorbereiding voor twee gymnastiekzalen in de Kikkerpolder. In de voorbereiding is ook opgenomen een onderzoek naar de mogelijkheid deze twee gymnastiekzalen als sportzaal te bouwen.
Lees verder
Bijeenkomst voor geselecteerde partijen voor de ROC-locatie
Op maandag 25 juni jl. was er een bijeenkomst met de geselecteerde partijen voor de ontwikkeling van de ROC-locatie. De partijen konden vragen stellen over de aanbestedingsdocu-menten. Ook kregen ze een rondleiding over de ROC- locatie en door de wijk Houtkwartier.
Lees verder
Overeenkomst met het Diaconessenhuis over parkeerterrein P2
De gemeente mag het parkeerterrein P2 bij het Diaconessehuis gaan gebruiken voor de ontwikkeling van de ROC-locatie in Houtkwartier. Dat zijn het Diaconessenhuis en de gemeente overeengekomen. 
Lees verder
Vaststellen Inspraaknota Beeldkwaliteitplan Houtkwartier Leiden
Alle inspraakreacties op het beeldkwaliteitplan zijn verwerkt. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 3 juli jl. een besluit genomen over deze inspraakreacties en het aangepaste beeldkwaliteitplan ter vaststelling aan de gemeenteraad aangeboden.

Lees verder
linktop 3
1.


2.


3.
Aanpassing in blauwe zone-gebied Leiden

Leiden Programma Bereikbaarheid

Leiden Programma Binnenstad
De gemeente wenst u een fijne vakantie! De volgende nieuwsbrief verschijnt na het reces van het college.





Volg ons: