Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
nieuwsbrief VASTGOED
maart 2013
Eerste nieuwsbrief Vastgoed
Dit is de eerste uitgave van de digitale nieuwsbrief over het vastgoed van de gemeente Leiden. Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van wat de gemeente Leiden aan vastgoed ‘op de markt’ heeft staan en wat binnenkort wordt verkocht/verhuurd. 

In elke uitgave van deze nieuwsbrief komen een aantal panden aan bod. Heeft u belangstelling voor een bepaald pand? Dan kunt u contact opnemen met de makelaar die bij het te verkopen object vermeld staat of als deze nog niet bekend is via: vastgoed@leiden.nl. 
Te huur:
Breestraat 92 
Dit schitterende Rijksmonument naast het Leidse Stadhuis is te huur. Het pand is geschikt te gebruiken als kantoorruimte. Het ligt aan de mooiste straat van Leiden en is via een poort rechts van het pand toegankelijk. De huurprijs is vastgesteld op
€ 15.665,-- euro per jaar.

 
Lees verder
Te huur:
Stadhuisplein 2-3
Dit schitterende Rijksmonument gelegen aan de Breestraat en onlosmakelijk verbonden met het Stadhuis van Leiden is te huur. Het object is de voormalige bodewoning. De benedenverdieping is reeds verhuurd. De 1e etage bedraagt 84,1 m2 vvo, de 2e etage 62,9 m2 vvo en de 3e etage 43 m2 vvo. De huurprijs bedraagt 
€ 17.200,--  per jaar.
Lees verder
Te koop:
Lusthoflaan 2 en 4
Deze voormalige scholen worden te koop aangeboden. De locatie van deze objecten is gele-gen net buiten de grachtengordels en singels op ca. 15 minuten loopafstand van het stadscentrum van Leiden. Lusthoflaan 2 is een rijksmonument en is ca. 1.225 m2 en Lusthoflaan 4 is ca. 940 m2. 
Lees verder
E-magazine Prachtpanden

Hoe de gemeente omgaat met haar vastgoedbezit, dat lees je in het e-magazine Prachtpanden. Dit magazine is voorzien van mooie foto’s van het verkochte vastgoed en interessante interviews.





Lees verder
linktop 3
1.



2.




3.
Bekijk voor een overzicht van alle panden onze vernieuwde website

Heeft u een intressant pand gezien of heeft u vragen? Stuur ons een e-mail: vastgoed@leiden.nl
 
Bekijk het aanbod van panden in woord en beeld in de brochure Prachtpanden
Volg ons: