Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
nieuwsbrief VASTGOED
Juli 2013
Industriële kluswoningen en vrije kavels in de binnenstad
De gemeente Leiden verkoopt twee unieke panden van de voormalige conservenfabriek Tieleman & Dros op de hoek van de Middelstegracht en de Ir. Driessenstraat in de binnenstad van Leiden. De oude fabriek krijgt een nieuw leven als Woonfabriek Tieleman & Dros. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli zijn er kijkdagen en kunt u de panden bezichtigen.

Geïnteresseerden verenigen zich hiervoor in een groep  en dienen samen een plan in. Via een selectieprocedure - waarbij gevraagd wordt naar visie, plan en financiën - bepaalt de gemeente welke groepen aanspraak maken op het realiseren van hun plan.

Lees verder
Te koop:
Vlietweg 20
Aan de rand van de stad ligt deze landelijk gelegen voormalig boerderij met grote schuur op ca. 1000 m2 eigen grond. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht op de Vliet en aan de achterzijde uitzicht op de landerijen van de Oostvlietpolder. Het pand dient geheel gerenoveerd te worden. Een andere mogelijkheid is slopen en nieuwbouw. Datum van Inschrijving: vrijdag 5 juli 2013 om 12.00 uur bij BMS Netwerknotarissen.

 
Lees verder
Te koop:
Noordeinde 1
Dit schoolgebouw, werd onlangs nog gebruikt door het Stedelijk Gymnasium. Het is gelegen op een markante zichtlocatie, op de hoek van het Noordeinde en de Witte Singel en recht tegenover de voormalige Zeevaartschool en voormalige Kazerne. Het winkelgebied, met alle faciliteiten is op loopafstand. De poort tussen de twee gebouwen wordt een openbare route van en naar het park. Dit park wordt onderdeel van het toekomstige Singelpark.

Lees verder
linktop 3
1.



2.




3.
Bekijk voor een overzicht van alle panden onze website

Heeft u een intressant pand gezien of heeft u vragen? Stuur ons een e-mail: vastgoed@leiden.nl
 
Bekijk het aanbod van panden in woord en beeld in de brochure Prachtpanden
Volg ons: