Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
nieuwsbrief VASTGOED
januari 2014
Hierbij de eerste digitale nieuwsbrief van dit jaar met betrekking tot het vastgoed van de gemeente Leiden waarvoor we een nieuwe huurder en/of eigenaar zoeken. Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het vastgoed dat de gemeente Leiden ‘op de markt’ gaat brengen of verhuurd gaat worden.

Heeft u belangstelling voor een bepaald pand? Dan kunt u contact opnemen met de makelaar die bij het te verkopen object vermeld staat of als deze nog niet bekend is, dan kunt u contact met ons opnemen via: vastgoed@leiden.nl. Op onze website ziet u ons complete en actuele aanbod van vastgoed.
Verkoop in voorbereiding
BREESTRAAT 92

Dit monumentale pand, verbonden aan het Stadhuis, wordt in 2014  verkocht. De voorbereidingen tot verkoop zijn nu in volle gang. Momenteel is de bestemming maatschappelijke doelstelling. Het pand is momenteel tevens nog te huur. Meer informatie over de huur van dit pand vindt u op onze website

Lees verder
Verkoop in voorbereiding: OUDE VARKENMARKT 13
Dit gemeentelijk monumentale pand ligt in de binnenstad van Leiden. Op de begane grond was voorheen het Wagenmakers-museum gevestigd. Begin 2014 zal het gehele pand leeg en ontruimd te koop aangeboden worden via Basis Bedrijfs-huisvesting. Ideaal voor (een combinatie van) werken, wonen en misschien wel een bed & breakfast? Ruimte is er volop in dit centraal gelegen pand met tuin. Heeft u belangstelling? Stuur ons een e-mail.
 
Mail ons
Te huur:
UITERSTEGRACHT 140
Deze bedrijfsruimte is gelegen op de tweede verdieping en bereikbaar via een eigen entree aan de Uiterstegracht. Het te huren gedeelte bestaat uit 2 (open) ruimten, berging, toilet, keuken en pantry. De bestemming is wonen en maatschappelijke doeleinden. Kijk op de website voor meer informatie.



Lees verder
Verkoop in voorbereiding: NIEUWSSTRAAT 33/ HARTESTEEG 6
Dit karakteristieke pand zal in de loop van 2014 te koop aangeboden worden. De verkoop zal openbaar zijn. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen. Dit panden ligt midden in het centrum van Leiden. Voorheen ook bekend als de ‘Blonkpanden’. Heeft u belangstelling? Stuur ons een e-mail.

Mail ons
Te huur:
J. WAGENAARLAAN 14C
Het gebouw aan de Johan Wagenaarlaan 14 heeft 2 bouwlagen en is in gebruik bij meerdere huurders. De te huren ruimte is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar via een gezamenlijke entree op de begane grond. Heeft u belangstelling? Stuur ons een e-mail.
 
 
 
 
  

Lees verder
Te huur:
STADHUISPLEIN 2
Op een schitterende locatie, het pand is onlosmakelijk verbonden met het Stadhuis van Leiden, staat dit Rijksmonument (nr. 519571). Het object is de voormalige bodewoning en wordt te huur aangeboden als kantoorruimte. De benedenverdieping is reeds verhuurd. Nu wordt aangeboden de 1e, 2e en 3e verdieping. Kijk op de website voor meer informatie.

Lees verder
linktop
1.



2.
 
 
 
 
Bekijk voor een overzicht van alle panden onze website

Heeft u een intressant pand gezien of heeft u vragen? Stuur ons een e-mail: vastgoed@leiden.nl
  
Volg ons: