Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
nieuwsbrief VASTGOED
juli 2014
Verkoop Gemeentelijk Vastgoed
Dit is de vierde digitale nieuwsbrief met daarin het te verkopen en te verhuren vastgoed van de gemeente Leiden. Binnenkort ziet u hier ook welke panden binnenkort worden verkocht/verhuurd. Heeft u belangstelling voor een pand? dan kunt u een afspraak maken met het team Verkoop Gemeentelijk Vastgoed via: vastgoed@leiden.nl. Het team bestaat uit: Tjeerd de Haan, Gerwin Dijksterhuis, Ed van der Nat en Monique Wensveen. Zij kunnen u alles vertellen over het vastgoed dat op dit moment wordt aangeboden en welke panden binnenkort worden verkocht/verhuurd.

Te koop: Maresingel 54
Dit object ligt in woonwijk 'Leiden Noord' direct aan de rand van het centrum. Het gebouw, het voormalige ROC, is opgebouwd uit twee lagen en heeft een tuin aan de achterzijde. Het object ligt aan een doorgaande weg nabij winkelcentra, openbare gelegenheden, uitgaansgelegenheden, sport accommodaties, uitvalswegen, centrum en park. Het centrale station van Leiden is op 15 minuten loopafstand bereikbaar. De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 640 m². Meer informatie over dit pand vindt u op de website van de verkopende makelaar.

Meer informatie
Te koop: Oude Varkenmarkt 13
Dit gemeentelijk monumentale pand ligt in de binnenstad van Leiden. Op de begane grond was voorheen het Wagenmakersmuseum gevestigd. Het gehele pand wordt leeg te koop aangeboden via Basis Bedrijfshuisvesting. Het pand is een uniek monumentaal pand. Ideaal voor (een combinatie van) werken, wonen en misschien wel een bed & breakfast? Ruimte is er volop in dit centraal gelegen pand met tuin. Meer informatie over dit pand vindt u op de website van de verkopende makelaar.

Meer informatie
Verkoop in voorbereiding: Morsstraat 62/62a
Dit ‘wachtlokaal’ uit 1854 hoort bij de voormalig Morspoortkazerne uit 1923. Het pand bestaat uit één rechthoekige bouwlaag en een zolder onder een schilddak. Op de plek waar de kazerne stond, is nu molen De Put gebouwd. Het wachtgebouw wordt leeg te koop aangeboden. Binnenkort vindt u op onze website meer informatie over deze verkoop.

Te huur: Uiterstegracht 140
Deze bedrijfsruimte ligt op de tweede verdieping en is bereikbaar via een eigen entree aan de Uiterstegracht. Het gedeelte dat te huur wordt aangeboden, bestaat uit 2 (open) ruimten, berging, toilet, keuken en pantry. Op onze website vindt u meer informatie over deze verhuur.

Meer informatie
Te huur: Stadhuisplein 2
Dit Rijksmonument (nr. 519571) bevindt zich op een schitterende locatie, onlosmakelijk verbonden met het Stadhuis van Leiden. Het object is de voormalige bodewoning en de 1e, 2e en 3e verdieping worden te huur aangeboden als kantoorruimte. De benedenverdieping is al verhuurd. Het totaal te verhuren oppervlak is ca. 188 m2 vvo. Op onze website vindt u meer informatie over deze verhuur.

Meer informatie
Onlangs verkocht

 

Rembrandtstraat 12: Dit fraaie pand nabij de Witte Singel/ Noordeinde is in mei verkocht/geleverd.


Nieuwstraat 33/Hartesteeg 6: Dit karakteristiek pand in het hart van de binnenstad is in juni verkocht/geleverd.

PROVADA
Van 3 t/m 5 juni 2014 werd hèt jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche, de Provada gehouden in de RAI van Amsterdam. Het verkoopteam van de gemeente Leiden heeft tijdens de Provada de gehele te verkopen vastgoedportefeuille gepresenteerd. Speciaal voor deze presentatie is een app ontwikkeld die u een mooie weergave laat zien van de panden die te koop staan, die verkocht zijn èn die binnen korte of langere termijn te koop worden aangeboden. Binnenkort kunt u alle informatie ook via de site van de gemeente Leiden downloaden.

Volg ons: