Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
nieuwsbrief  NieuwEROORD
Nieuwsbrief december 2014
Nieuwsbrief Nieuweroord
Met de nieuwsbrief blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over het project Nieuweroord. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat betrokken bent bij de ontwikkelingen of eerder bij ons heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven. De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar. Stelt u hier geen prijs op dan kunt u zich direct afmelden.
 
Sloop Zusterflat
Studentenhuisvester Duwo heeft tot 1 april 2015 een contract met de gemeente voor de huur van de zusterflat.

De 260 studenten die nu in de flat wonen worden daarna ergens anders gehuisvest. De zusterflat zal gesloopt gaan worden zo snel mogelijk na het eindigen van de verhuur aan Duwo.
Lees verder
Onderzoeken opstellen bestemmingsplan
Voor het opstellen van een bestemmingsplan in de toekomst zijn diverse onderzoeken nodig. Deze onderzoeken zijn in gang gezet. De leden van de werkgroep zijn hier nauw bij betrokken. Zij hebben aan de  gemeente kenbaar  gemaakt welke onderzoeksvragen zij gesteld willen hebben.

Lees verder
Ruimtelijke verkenning en marktconsultatie
De gemeente heeft een zogenaamde Ruimtelijke verkenning opgesteld. Deze Ruimtelijke verkenning beschrijft de historie van het gebied en geeft aan hoe een ontwikkeling plaats zou kunnen vinden met inachtneming van de waarden van het gebied.  
Lees verder
Overleggen met de werkgroep Nieuweroord
Vanaf de zomer hebben 4 overleggen plaatsgevonden met de werkgroep Nieuweroord. Tijdens deze overleggen informeert de gemeente de leden van de werkgroep en kunnen de leden hun standpunt kenbaar maken over de verschillende onderwerpen die besproken worden.
  
Lees verder
Kaderbesluit begin 2015 naar gemeenteraad
Begin 2015 zal de gemeenteraad naar verwachting een Kaderbesluit nemen, waarbinnen een ontwikkeling kan plaatsvinden. Het kaderbesluit zal óók een uitspraak doen over de te volgen procedure, waaronder hoe en wanneer we een marktpartij gaan selecteren.
 
Lees verder
linktop 5
1.
  
2.


3.


4.
 
  
5.
Projectwebsite Nieuweroord
 
Wat er gaat er in Nieuweroord gebeuren?
 
Planning
 
Belangrijke documenten: onderzoeken, besluiten, etc.
 
Contact
Volg ons: