Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
nieuwsbrief Nieuweroord
Nieuwsbrief juli 2015
Sloopwerkzaamheden Rijnsburgerweg 124
Eind vorige week zijn de sloopwerkzaamheden van de locatie Nieuweroord aan de Rijnsburgerweg 124 begonnen. Om de veiligheid te garanderen is het flatgebouw volledig afgesloten. Dit is gedaan met van een hek direct om het pand. Dit hek is aan de bovenzijde voorzien van schrikdraad.

Deze week wordt er aanvullend asbestonderzoek verricht. Daarnaast starten werkzaamheden om gaten in de buitengevel van de zusterflat te maken. De gemeente doet dit op basis van een ontheffing van de Flora en Faunawet voor de aanwezige vleermuizen.

De woningen direct rondom de locatie Nieuweroord worden deze zomer bouwkundig opgenomen middels een fotorapportage. Voor de eigenaren die dit betreft geldt dat ze worden benaderd door het bureau bbci Frijwijk voor het maken van een afspraak voor de opname.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente Leiden via tel. 14 071 (van 8.30 tot 17.00 uur, keuze 3 - bouwen) of via het contactformulier op www.leiden.nl/contact. Actuele ontwikkelingen in uw wijk volgt u via de website van de gemeente, www.leiden.nl/nieuweroord.  
   
Volg ons: