Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
nieuwsbrief Nieuweroord
Nieuwsbrief maart 2016

Geen grondopslag Rijnsburgerweg 124, locatie Nieuweroord

In de bewonersbrief van begin februari 2016 hebben wij u geïnformeerd over de voortgang van het sloopwerk van de locatie Nieuweroord, aan de Rijnsburgerweg 124 en onze intentie om grond aan te voeren en tijdelijk op te slaan op het voorterrein.

Naar aanleiding van de brief hebben we tal van vragen gekregen en zijn er zorgen geuit door de omgeving. Om deze vragen en zorgen goed te kunnen beantwoorden hebben we enige tijd nodig. Omdat er in het project Leeuwenhoekpark (waar de grond van afkomstig is) geen ruimte is voor uitstel, hebben we moeten besluiten de grondaanvoer op dit moment niet door te laten gaan.  

Op de locatie Nieuweroord zullen op termijn de noodzakelijke grondaanvullingen gedaan gaan worden, met de daarbij behorende transporten.
De start van de constructieve sloop wordt eind mei – begin juni voorzien. Aanvullingen moeten zo spoedig mogelijk na verwijdering van kelders en funderingen plaatsvinden vanwege de veiligheid. Over het moment waarop dit gaat plaatsvinden wordt u tijdig geïnformeerd.

Lees verder

Meer informatie
Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met de heer Fred Smit, afdeling Vastgoed en Grondzaken van de gemeente Leiden op telefoonnummer (071) 516 73 36 / (06) 24 80 96 25 of per email: f.smit@leiden.nl.
Actuele ontwikkelingen in uw wijk kunt u volgen via www.leiden.nl/nieuweroord. U kunt zich daar ook aanmelden voor de digitale Nieuwsbrief Nieuweroord, zodat u via e-mail op de hoogte blijft.



  
   
Volg ons: