Nieuwsbrief
Doorsturen  |  Afmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Aanmelden
Mocht u deze e-mail niet goed kunnen lezen, dan kunt u de online versie bekijken.
Nieuwsbrief Nieuweroord
Nieuwsbrief juni 2016
Bijeenkomst project Nieuweroord: uitslag marktselectie herontwikkeling Nieuweroord
Op 6 juli organiseert de gemeente een bijeenkomst over het project Nieuweroord. Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de uitslag van de marktselectie voor de herontwikkeling van de locatie Nieuweroord.

De bijeenkomst is op:
• datum:  woensdag 6 juli 2015
• tijdstip: 20.00 uur - 22.00 uur
• locatie:  Gemeente Leiden, Stationsplein 107

U kunt zich uiterlijk vrijdag 1 juli aanmelden door een e-mail te sturen naar l.van.kooperen@leiden.nl.

Marktselectie

In december 2015 startte de gemeente met een informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van Nieuweroord voor geïnteresseerde marktpartijen. Deze bijeenkomst was druk bezocht en leidde tot 19 marktpartijen die in februari van dit jaar een plan indienden. De beoordelingscommissie van de gemeente heeft daaruit een selectie van vijf marktpartijen gemaakt en hen uitgenodigd om zichzelf en hun visie te presenteren. Vervolgens bleven er drie marktpartijen over die meegingen naar de dialooggesprekken en daarna een propositievoorstel indienden. Tijdens deze fasen was ook de Denktank Nieuweroord nauw betrokken. Dit alles heeft geleid tot de keuze voor een marktpartij en een plan. Dit delen wij graag met u.

Voorbehoud

De gemeente verwacht op 5 juli de selectieprocedure formeel afgerond te hebben. Mochten wij de procedure onverhoopt niet op tijd kunnen afronden, dan bestaat de kans dat de bewonersavond van 6 juli geannuleerd wordt. Het is daarom belangrijk dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst met uw e-mailadres, zodat wij u kunnen informeren als de bijeenkomst geen doorgang kan vinden.

Participatie in de volgende fase

Nu de marktselectie is afgerond, gaat de gekozen marktpartij het plan verder uitwerken. Omwonenden die interesse hebben om mee te denken, kunnen zich tijdens de bijeenkomst aanmelden. Kunt u de bijeenkomst niet bijwonen, maar bent u wel geïnteresseerd om mee te denken? Meld u dan aan via e-mailadres l.van.kooperen@leiden.nl.

Meer informatie

Actuele ontwikkelingen in uw wijk kunt u volgen via de website van het project www.leiden.nl/nieuweroord. U kunt zich daar ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Nieuweroord, zodat u via e-mail op de hoogte blijft. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (van 8.30 tot 17.00 uur, keuze 3 - bouwen) of via het contactformulier op www.leiden.nl/contact.